Nieuws

Public Matters verwelkomt drie nieuwe collega’s

03-08-2023

Heel mooi nieuws! Recent hebben drie nieuwe collega’s ons Team versterkt.

Met ingang van 1 juli 2023 hebben we Door van Leeuwen Boomkamp mogen verwelkomen als Senior Director en Puck Borgmann als Account Executive. Per 1 augustus 2023 is Sybren Wagenaar aan de slag gegaan als Senior Account Executive.

Naast de komst van deze nieuwe collega’s is er nog meer mooi nieuws, een aantal collega’s hebben per 1 augustus promotie gemaakt: Danaï Kostoulas is nu Senior Account Executive en zowel Evi Sonnemans als Valérie Mendes de León zijn nu Consultant.

En we groeien door: er zijn momenteel vacatures voor Stage/Stage Public Affairs en voor de functie van Consultant Public Affairs.

Over Door

Door brengt meer dan 15 jaar ervaring in de politiek en Public Affairs met zich mee, zowel in Den Haag als Brussel. Vooral in de financiële sector is Door bekend: haar ervaring strekt zich uit van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) tot meer dan zeven jaar bij de Rabobank. Door’s grondige kennis van het Binnenhof, Brussel en de financiële sector zal van grote waarde zijn voor Public Matters, en onze cliënten.

Over Puck

Tijdens haar studies Geschiedenis en Internationale Betrekkingen ontwikkelde Puck een passie voor nationale en internationale politiek. Ze deed ervaring op met een stage in International & Public Affairs bij de Autoriteit Financiële Markten. In haar rol als Account Executive zal Puck zich onder meer richten op de energietransitie.

Over Sybren

Na zijn studie, gefocust op de Europese Unie, verhuisde Sybren naar Brussel om de Europese instituties van dichtbij mee te maken. Hier heeft hij zich kunnen ontwikkelen als adviseur Public Affairs. Met deze ontwikkelde (Europese) expertise zal hij bij Public Matters versterken, en met name gaan werken op het gebied van circulaire economie en technologie.

We zijn erg blij dat deze collega’s ons Team komen versterken en wensen hen veel succes!

"We zijn erg blij dat deze collega's ons Team komen versterken en wensen hen veel succes!''

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.