Publieke Sector

Het is een misvatting dat professionele public affairs & lobbyondersteuning uitsluitend beschikbaar is voor het bedrijfsleven. Public Matters laat zien dat dit niet het geval is. Vanaf onze oprichting hebben wij een breed scala aan organisaties geadviseerd, waaronder ministeries, gemeenten, provincies, Zelfstandige Bestuursorganen (ZBO’s), uitvoeringsorganisaties, (digitale) toezichthouders, staatsdeelnemingen, onderwijsinstellingen, ontwikkelingsmaatschappijen en publiek-private samenwerkingsverbanden.

Hierbij gaat het vaak om specifieke public affairs uitdagingen, waarbij het politiek-maatschappelijke krachtenveld zowel intern als extern een belangrijke rol speelt. Met onze professionele blik van buiten dragen wij bij aan het zo goed mogelijk organiseren van de interne organisatie en de ontwikkeling en uitvoering van de meest effectieve strategie. Ook voor de in- en externe strategische communicatie die vaak een belangrijke rol speelt bij het verwezenlijken van doelen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij al deze ondersteuning maken onze adviseurs gebruik van hun uitgebreide ambtelijke en politieke ervaring, om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Voorbeelden van hoe Public Matters cliënten in de publieke sector ondersteunt:

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Wij voorzien u graag van advies om te zorgen dat de stem van uw organisatie gehoord wordt in Den Haag en/of Brussel.

"Het is een misvatting dat professionele public affairs & lobbyondersteuning uitsluitend beschikbaar is voor het bedrijfsleven."

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.