Monitoring & intelligence

Altijd op de hoogte zijn van actuele politiek-maatschappelijke ontwikkelingen?

Voor cliënten analyseren, filteren en duiden wij relevante politiek-maatschappelijke ontwikkelingen, om hen in staat te stellen hier snel en effectief op in te spelen. Dit betreft bijvoorbeeld informatie over politieke ontwikkelingen, op lokaal, nationaal of Europees niveau, door het 24/7 scannen van actuele bronnen en (social) media.

Daarnaast maken wij gebruik van informele contacten om de gewenste informatie te verkrijgen. Dit stelt u in staat om proactief vooruit te denken, bijvoorbeeld om het politieke besluitvormingsproces effectief te beïnvloeden of uw reputatie of een issue te managen.

Politieke monitoring via InfoMatters

Nooit verrast worden door ‘Haagse’ of ‘Brusselse’ ontwikkelingen? Dat doen we met onder andere met InfoMatters, ons monitoring & intelligence systeem, dat cliënten in staat stelt om issues en stakeholders te volgen en te zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment de juiste informatie ontvangen. Een gebruiker van InfoMatters weet exact wat er speelt en krijgt een analyse op maat van een adviseur van Public Matters.

Cliënten kunnen ook gebruik maken van de InfoMatters-app, waarmee u directe toegang heeft tot actuele berichten, de Lobby Agenda (een agenda op maat met de meest relevante politieke ontwikkelingen) en de mogelijkheid om push-notificaties te ontvangen.

Actuele kennis als basis voor uw public affairs en lobbyactiviteiten

Bart Hendriks

Senior Account Executive

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.