Nieuws

Tom Brouwer nieuwe Partner bij Public Matters

01-06-2023

Tom Brouwer is vandaag benoemd tot Partner bij Public Matters.

Sinds zijn start in 2018 richt Tom zich vooral op het adviseren van cliënten in de zorgsector. Dit betreft met name ziekenhuizen, zorgverzekeraars, patiëntenverenigingen en farmaceuten, en hun relatie tot Den Haag en Brussel. Hij geeft leiding aan de zorgpraktijk, en realiseert de ambities van Public Matters in de sector door in te zetten op strategische en duurzame groei van het zorgteam. Voor cliënten is hij sparringpartner op complexe public affairs vraagstukken.

Binnen het Management Team is Tom verantwoordelijk voor HR – de werving en talentontwikkeling van het Public Matters Team. Tom studeerde psychologie en internationale betrekkingen in Leiden.

Over zijn nieuwe rol zegt Tom: “Ik kijk er naar uit om als adviseur te blijven bouwen aan wederzijds begrip tussen het zorgveld en hun belangrijkste Haagse en Brusselse stakeholders. Daarbij geloof ik in wat Public Matters te bieden heeft en ben ik trots op onze adviespraktijk.”

Bas Batelaan (Managing Partner): ‘We zijn heel blij dat Tom zich als Partner voor langere tijd aan Public Matters heeft verbonden. Met zijn uitmuntende kennis en ervaring draagt hij in grote mate bij aan het realiseren van de groeiambities van Public Mattersgericht op excellente dienstverlening.’

Over Public Matters

Public Matters is hét public affairs en lobbyadviesbureau dat zich richt op beleidsbeïnvloeding en strategische communicatie. De 30 adviseurs van Public Matters adviseren cliënten hoe een gewenste positie te verwerven in de politieke, bestuurlijke en publieke arena – op basis van de meest effectieve strategie en gebruikmakend van (inter-)nationale netwerken. Zij beschikken over multidisciplinaire expertise op het snijvlak van bedrijfsleven, overheid en maatschappij. Cliënten van Public Matters zijn actief in verschillende sectoren, onder andere zorg, technologie, financieel, klimaat & energie, infrastructuur & mobiliteit, vastgoed, non-profit en business-to-consumer.

"We zijn heel blij dat Tom zich als Partner voor langere tijd aan Public Matters heeft verbonden. Met zijn uitmuntende kennis en ervaring draagt hij in grote mate bij aan het realiseren van de groeiambities van Public Matters – gericht op excellente dienstverlening."

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.