Nieuws

Sheraz Joemmanbaks en Paul Schrama versterken Public Matters

14-02-2023

Per 1 februari heeft Public Matters weer twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen: Sheraz Joemmanbaks is onze nieuwe Specialist Finance & Control, en Paul Schrama is begonnen als Account Executive.

Sheraz Joemmanbaks

Sheraz heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de financiële wereld. De afgelopen twaalf jaar heeft hij gewerkt als financieel manager bij Staffing Management Services BV, dat in 2018 werd overgenomen door Headfirst Group. Vervolgens was hij financiële manager bij Compagnon B.V.

Sheraz wordt bij Public Matters verantwoordelijk voor de financiële administratie, en ondersteunt het management met financiële rapportages en analyses.

Paul Schrama

Paul haalde zijn master Public Sector Management met een specialisatie in Public Affairs aan de Universiteit Leiden en schreef zijn scriptie over lobbyregulering en het lobbyregister in Nederland. Hij deed eerder ervaring in public affairs op bij Dutch Startup Association en als trainee bij Public Matters.

Paul zal zich bij Public Matters nu voornamelijk gaan richten op tech- en duurzaamheidsvraagstukken.

2023 is inmiddels druk van start gegaan in Den Haag en Brussel, en we zijn daarom erg blij met onze nieuwe collega’s. We wensen hen het allerbeste in hun nieuwe functies!

"2023 is inmiddels druk van start gegaan in Den Haag en Brussel, en we zijn daarom erg blij met onze nieuwe collega’s!"

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.