Nieuws

Public Matters verwelkomt nieuwe collega’s en Trainees

15-04-2022

Public Matters heeft de afgelopen tijd een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Sander van Golberdinge is begonnen als Senior Director, Bart Hendriks als Account Executive en daarnaast keert oud-Trainee Judith ter Kuile terug als Account Executive. Public Matters is ook verheugd om weer drie nieuwe Trainees te verwelkomen, namelijk Wouter Nelen, Paul Schrama en Stefan Ruiter.

Public Matters groeit nog steeds door. Wij hebben momenteel een vacature voor (Senior) Director.

Over Sander, Bart en Judith

Sander werkte als Senior Public Affairs Manager bij Grodan en was hiervoor directeur bij Detailhandel Nederland. Voor die tijd was hij onder andere beleidsadviseur bij de Rijksoverheid en medewerker bij de Tweede Kamerfractie van de VVD. Bij Public Matters zal Sander zich voornamelijk richten op industrie, land- en tuinbouw en chemie.

Bart behaalde zijn masterdiploma Management van de Publieke Sector met de specialisatie Public Affairs aan de Universiteit Leiden en liep stage bij een andere public affairs consultancy. Daarnaast heeft Bart ervaring met lesgeven en trainingen geven bij de Jonge Democraten. Bij Public Matters zal Bart zich bezighouden met het adviseren van cliënten in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg.

Judith heeft een bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen en een minor International Politics and Economics aan Mexico Autonomous Institute of Technology (ITAM) gevolgd. Aansluitend rondde zij haar master Strategic Management aan de Erasmus Universiteit af en was het afgelopen jaar Trainee bij Public Matters, waar zij zich voornamelijk bezighield met energie en klimaat.

Over Wouter, Paul en Stefan

Wouter volgt de master Political Science met een specialisatie in de Nederlandse politiek. Eerder liep hij stage op de public affairs afdeling van de gemeente Leiden en was hij campagnecoördinator voor Volt Leiden bij de Tweede Kamer verkiezingen van 2021. Bij Public Matters gaat Wouter zich bezighouden met cliënten op het domein van tech en in de zorgsector.

Paul heeft een bachelor Politicologie en een minor Journalistiek aan de Universiteit van Leiden behaald. Nu volgt hij de master Public Sector Management – Public Affairs aan dezelfde universiteit en liep hij een public affairs stage bij de Dutch Startup Association: een branchevereniging voor start- en scaleupbedrijven in Nederland. Bij Public Matters gaat Paul zich voornamelijk bezighouden met het ondersteunen van cliënten op het gebied van vastgoed, toerisme en transport.

Stefan heeft zijn bachelor Politicologie afgerond aan de Universiteit Leiden. Daarnaast is hij actief bij het CDA Leiden en is hij afgelopen jaar landelijk secretaris geweest van het landelijk Christen Democratisch Jongeren Appèl (CDJA). Als Trainee bij Public Matters zal Stefan zich voornamelijk bezighouden met cliënten op het gebied van energie en klimaat.

Wij zijn verheugd dat deze nieuwe collega’s Public Matters komen versterken en wensen hen succes in hun nieuwe functie!

Foto door Ketut Subiyanto via Pexels

"Wij zijn verheugd dat deze nieuwe collega’s Public Matters komen versterken en wensen hen het allerbeste in hun nieuwe functie!"

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.