Nieuws

Iris Weerdenburg en Riezwaan Dinmahomed versterken Public Matters

15-11-2023

Public Matters verwelkomt twee nieuwe Teamleden: Iris Weerdenburg als Consultant en Riezwaan Dinmahomed als Account Executive. Hun aanstelling komt op een belangrijk en druk moment – tijdens de verkiezingsperiode en voorafgaand aan de regeringsformatie. Wij wensen hen veel succes in hun nieuwe functies!

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Public Matters? Wij hebben momenteel openstaande vacatures voor een Stage Public Affairs & Lobby en voor de rol van (Senior) Consultant Public Affairs.

Iris Weerdenburg

Na haar studie Politicologie heeft Iris ervaring opgedaan in verschillende public affairs functies waar zij zowel uitvoerend als adviserend lobbywerk heeft verricht, onder andere bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Bij Public Matters zal Iris actief zijn in verschillende sectoren, waaronder de financiële sector.

Riezwaan Dinmahomed

Riezwaan heeft ervaring in het publieke domein, met functies bij onder meer de Sociaal-Economische Raad (SER), de Eerste Kamer en ProDemos. Bij Public Matters zal hij zich vooral concentreren op mobiliteit en duurzaamheid.

"Wij wensen hen veel succes in hun nieuwe functies!"

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.