Nieuws

Drie nieuwe trainees van start bij adviesbureau Public Matters

06-03-2019

De afgelopen weken zijn er maar liefst drie nieuwe trainees van start gegaan bij public affairs en lobbyadviesbureau Public Matters. Casper Mulder (24), Daniëlle van Hal (24) en Mitchell Kortboyer (24) zullen de gelederen van Public Matters in ieder geval tot aan het aankomende zomerreces versterken. Zij houden zich actief bezig met het volgen van politiek-bestuurlijke ontwikkelingen, de aankomende verkiezingen voor zowel de Provinciale Staten, het Europees Parlement en de Eerste Kamer alsmede de dagelijkse ondersteuning van de adviseurs van het bureau.

Over onze trainees

Casper is momenteel zijn master sociologie aan de Universiteit van Utrecht aan het afronden. Zijn bachelor Politicologie heeft hij aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. Naast zijn passie voor politiek, houdt Casper van voetbal, tennis en goede films en series.

Daniëlle zit in de eindfase van haar master Publiek Management aan de Erasmus Universiteit. Ze heeft haar bachelor Politicologie behaald in Leiden, waar zij ook een jaar bestuurslid was van de roeivereniging. Zij is daarom ook nu nog veel op en langs het water te vinden als coach van de damesroeiploeg.

Mitchell heeft zijn studententijd doorgebracht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2018 heeft hij zijn bachelor Comparative Politics behaald. Nu is hij bezig met het afronden van zijn master Politiek en Parlement. In zijn master komen zijn interesse voor politiek en geschiedenis samen. In zijn vrije tijd stapt Mitchell graag op de fiets, kijkt hij series, leest hij boeken en doet mee aan pubquizzen met vrienden.

Public Matters is zeer blij met deze versterking in de aankomende drukke periode en wenst hen heel veel succes toe.

Public Matters is blij met deze versterking in de aankomende drukke periode

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.