Nieuws

Twee nieuwe trainees van start bij Public Matters

03-09-2018

Nieuwe trainees

Met de start van het nieuwe politieke jaar starten er twee nieuwe trainees bij public affairs en lobbyadviesbureau Public Matters: Menno Verbeek (23) en Tessa Lansbergen (24).

Menno en Tessa zullen het Haagse bureau tot aan het aankomende kerstreces versterken. Beiden gaan zich actief bezighouden met het volgen van politiek-bestuurlijke ontwikkelingen, de aankomende Provinciale Staten en Europese Parlementsverkiezingen en de dagelijkse ondersteuning van de adviseurs bij Public Matters.

Menno zit momenteel in de afrondende fase van zijn master Political Science aan de Universiteit Leiden en specialiseert zich in International Organisation. Naast zijn studie is Menno actief als ondernemer van een bureau dat zich specialiseert in studentenbijles. Hiervoor was hij werkzaam als studentassistent aan de Erasmus Universiteit. Menno houdt van lezen, muziek en komt uit Schoonhoven.

Tessa studeert momenteel Vergelijkende en Internationale Politiek aan de KU Leuven. Tijdens haar studie Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden was zij onder andere actief in de medezeggenschap. Daarnaast zette Tessa zich als vrijwilliger in voor de coaching van scholieren in het onderwijs. Tessa houdt van reizen, hardlopen en komt uit Schiedam.

Public Matters is zeer blij met deze versterking en wenst hen heel veel succes toe de komende periode.

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.