Nieuws

Siem en Laura versterken team Public Matters

01-11-2018

Public affairs en lobby-adviesbureau Public Matters versterkt de gelederen met twee nieuwe junior adviseurs: Siem Pelgrom en Laura Vermeulen

Siem Pelgrom en Laura Vermeulen versterken het team van public affairs en lobby adviesbureau Public Matters. Vanwege verdere groei zocht Public Matters twee stevige junior adviseurs met eerdere ervaring binnen het vakgebied. Met Siem en Laura heeft Public Matters twee talentvolle aanwinsten gevonden die een actieve bijdrage gaan leveren aan de verdere innovatie, groei en excellentie van het bureau.

Als junior adviseur gaat Siem zich vooral bezig houden met cliënten in de energie, transport en financiële sector. Voordat hij bij Public Matters begon werkte Siem bij een Brussels Public Affairs en Lobby kantoor. Daar hield hij zich onder andere bezig met onderwerpen als zelfrijdende auto’s, duurzaamheid en technologische ontwikkelingen zoals 5G en big data.

Laura zal zich als junior adviseur bezig gaan houden met een breed pakket aan verschillende cliënten. Laura werkte hiervoor als public affairs manager bij een bedrijf dat privacybeschermende zorg-ict ontwikkelt. In de politieke arena deed zij ervaring op als fractiemedewerker bij de gemeenteraad Utrecht. Ook liep ze stage bij een fractievoorzitter in de Tweede Kamer.

Over Siem

Siem studeerde Sociologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In deze periode studeerde hij een half jaar in de Verenigde Staten waar hij verschillende vakken volgde met betrekking tot politiek. Ook was hij actief lid van een politieke jongerenpartij in de werkgroepen Europa en Democratie & Openbaar bestuur. Siem haalde zijn Master International Management & Public Policy af aan de Erasmus universiteit in Rotterdam.

Over Laura

Laura is voorzitter van het jong wetenschappelijk bureau van een politieke partij. Ze behaalde een bachelor Humanistiek aan de universiteit voor Humanistiek in Utrecht en een master Political Science: Public Policy & Governance aan de Universiteit van Amsterdam.

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.