Nieuws

Public Matters wint voor tweede jaar op rij FD Gazellen ondernemersprijs!

23-10-2023

Net als vorig jaar is Public Matters ook dit jaar gekozen tot FD Gazelle! De FD Gazellen Awards zijn een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland en worden dit jaar door het Financieel Dagblad voor de twintigste keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, met een winstgevend afgesloten laatste jaar.

De groei van Public Matters is vooral te danken aan ons uitmuntende Team. Vanuit onze kantoren in Den Haag en Brussel werken onze 33 deskundige en resultaatgerichte collega’s hard om het verschil te maken voor onze cliënten – op het gebied van beleidsbeïnvloeding en strategische communicatie.

Daarnaast spelen ook andere factoren een rol. Organisaties lijken zich er meer dan ooit van bewust dat effectief communiceren met overheden en andere stakeholders van groot belang is. Ook spelen overheden vaak een sturende rol bij verschillende maatschappelijke vraagstukken zoals de energietransitie en digitalisering – waarmee belangenbehartiging richting overheden voor veel organisaties prioriteit is. Omdat hier specifieke expertise voor nodig is wordt Public Matters vaak gevraagd om hierbij te ondersteunen.

‘Het is natuurlijk fantastisch om voor het tweede jaar achtereen deze mooie prijs te winnen. Het is een extra stimulans om deze groei de komende jaren door te zetten – door met meer collega’s de lat nog hoger te leggen.’, aldus Bas Batelaan (Managing Partner).

''Deze prijs is een extra stimulans om onze groei de komende jaren door te zetten – door met meer collega’s de lat nog hoger te leggen.’'

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.