Nieuws

Public Matters verwelkomt nieuwe collega’s

18-10-2023

Goed nieuws! Recent hebben vier nieuwe collega’s ons Team versterkt.

Met ingang van 1 oktober hebben we Sterre Schrijver mogen verwelkomen als Account Executive. Daarnaast zijn in september drie nieuwe Trainees begonnen: Niels Stockmann, Sara Marijnissen en Jelmer Peetoom. Naast de komst van deze nieuwe collega’s is er nog meer mooi nieuws, een aantal collega’s hebben promotie gemaakt: Machteld van Weede, Jacob Cloo en Marnix Kleinjan zijn nu Senior Consultant.

En we groeien door: er zijn momenteel vacatures voor de functie van (Senior) Consultant Public Affairs en Stagiair(e) Public Affairs & Lobby.

Over Sterre

Tijdens en na haar studies Europese Studies en Internationale Betrekkingen, is Sterre van Amsterdam naar Brussel verhuisd om haar meer te verdiepen in de wereld van de Europese instituties. Hier heeft ze ervaring opgedaan als European public affairs trainee bij de Provincie Zeeland en als trainee bij de communicatieafdeling van het Europees Parlement. Als Account Executive bij Public Matters wilt zij haar kennis over de wereld van public affairs en lobby consultancy verder uitbreiden. Zij zal zich voornamelijk bezighouden met de circulaire economie, agrifood en industrie.

Over Niels

Niels heeft een bachelor Bestuurskunde: Beleid, Bestuur, en Organisatie aan de Universiteit van Leiden. Hij volgt nu aan dezelfde universiteit de master Public Administration: International and European Governance. Bij Public Matters zal Niels zich voornamelijk richten op het ondersteunen van cliënten op het gebied van de circulaire economie.

Over Jelmer

Jelmer volgt een Bachelor Philosophy, Politics & Economics (PPE) aan de VU, met een specialisatie in Politics & Philosophy. Daarnaast heeft hij een minor International Politics gevolgd aan de University of Exeter. Jelmer zal zich met name richten op het ondersteunen van cliënten op het gebied van transport.

Over Sara

Sara heeft een bachelor European Political Science, een master Environment & Resource Management en loopt eindstage voor haar master International Political Economy aan de RUG. Bij Public Matters zal Sara zich vooral richten op het ondersteunen van cliënten op het gebied van Tech.

We zijn erg blij dat deze collega’s ons Team komen versterken en wensen hen veel succes!

"Recent hebben vier nieuwe collega’s ons Team versterkt en we groeien door"

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.