Nieuws

Public Matters groeit door – weer vijf nieuwe collega’s

10-03-2023

We zijn heel trots dat we weer een aantal nieuwe Teamleden mogen verwelkomen. Daan de Haas en Wimer Heemskerk zijn recent begonnen als Account Executive en Emma Kempen, Jesse van der Genugten en Lotte van den Berg zullen het komende half jaar Public Matters versterken als Trainee.

Over Daan

Daan heeft onlangs zijn master Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft het afgelopen halfjaar als Trainee bij een public affairs kantoor in Den Haag gewerkt en zal bij Public Matters voornamelijk werken met cliënten in de zorgsector.

Over Wimer

Wimer heeft politicologie gestudeerd in Nijmegen en is ook actief geweest bij een politieke jongerenorganisatie en een gemeenteraadsfractie. Tegenwoordig is hij zelf raadslid in Arnhem en zal hij zich bij Public Matters bezighouden met een breed scala aan cliënten en onderwerpen.

Over Jesse

Jesse heeft zijn bachelor Politicologie afgerond aan de Universiteit Leiden en is momenteel bezig met het afronden van zijn master in Public Administration aan dezelfde universiteit. Jesse heeft ervaring opgedaan bij een politieke jongerenorganisatie en studeerde het afgelopen halfjaar in Boedapest. Bij Public Matters zal hij cliënten ondersteunen op het gebied van vastgoed, transport en sociale zaken.

Over Lotte

Lotte heeft haar bachelor International Relations and Organizations afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ze ook haar master International Relations afrondt als onderdeel van het Traineeship. Bij Public Matters zal ze voornamelijk het zorgteam ondersteunen, maar ook deelnemen aan andere projecten.

Over Emma

Emma is bezig met het afronden van haar master International Relations aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar dit Traineeship onderdeel van haar programma uitmaakt. Voordat ze aan haar master begon, heeft ze haar bachelor International Business afgerond in Groningen, met een buitenlandminor in Taiwan en een extra minor in Psychology in Society. Bij Public Matters zal Emma zich voornamelijk richten op het ondersteunen van cliënten op het gebied van energie en klimaat.

Wij zijn erg blij met deze nieuwe collega’s en wensen hen het allerbeste in hun nieuwe functies!

"Wij zijn erg blij met deze nieuwe collega’s en wensen hen het allerbeste in hun nieuwe functies!"

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.