Nieuws

Nieuwe lichting trainees van start bij Public Matters

11-09-2020

Sinds de start van het politieke jaar is Public Matters weer een lichting van drie nieuwe trainees rijker. Berber Dotinga, Lukas Prinsen en Mike de Wit zullen het komende half jaar de gelederen van het bureau versterken. Public Matters is blij dat er weer drie kersverse en talentvolle young professionals zijn die zich tijdelijk aan het bureau willen verbinden. Zeker in een drukke periode in aanloop naar de landelijke verkiezingen van 2021.

Over de trainees

Berber komt uit Friesland en liep eerder stage bij een eenmansfractie in de Tweede Kamer. Ze was voorzitter van de Jonge Democraten in Groningen en werkte bij DUO. Momenteel doet Berber het Erasmus Mundus Joint Master Degree Euroculture. In haar vrije tijd houdt ze van crossfitten, lekker eten en festivals. Bij Public Matters zal Berber zich vooral gaan bezighouden met cliënten in de techsector en de ondersteuning van alle Brusselse activiteiten.

Lukas woont in Utrecht en heeft zich tijdens zijn master management van de publieke sector aan de Universiteit Leiden gespecialiseerd in public affairs. Hiervoor studeerde hij Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte hij als zorgverzekeringsadviseur bij ASR. Lukas houdt van goede boeken en fitness. Bij Public Matters gaat hij zich vooral bezig houden met de verkiezingen, de organisatie van het jaarlijkse seminar en diverse cliënten in de energie en financiële sector.

Mike komt uit Leiden en is momenteel bezig met zijn Master Economics & Governance aan de Universiteit Leiden. Hij was in diverse hoedanigheden actief in het Leids Universiteits Fonds en was student-lid van de faculteitsraad van de faculteit Sociale Wetenschappen. Hij heeft een grote voorliefde voor politiek, geschiedenis en wijn. Bij Public Matters gaat Mike zich onder andere bezig houden met het Public Matters initiatief “Tech Tegen Corona” en gaat hij diverse cliënten ondersteunen binnen het BZK-domein.

Namens het hele team van Public Matters wensen wij hen alledrie heel veel succes en wijsheid toe de komende periode.

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.