Nieuws

Lennart Harpe verbindt zich aan Public Matters als Associate

29-11-2019

Lennart Harpe, oud-wethouder van Delft, heeft zich als Associate verbonden aan public affairs & lobbyadviesbureau Public Matters. Harpe, ook directeur van Pridair BV, gaat zich met name richten op de lokale en regionale overheden en op het ondersteunen van interbestuurlijke lobbytrajecten. Tevens helpt hij organisaties bij het verkrijgen van de gewenste positie in de politieke, bestuurlijke of publieke arena op lokaal en regionaal niveau.

Cees Westera, Managing Partner bij Public Matters, is blij dat Lennart Harpe zich aan Public Matters verbindt:

Lennart is een enthousiaste, ondernemende professional die veel kennis en ervaring heeft opgedaan in ambtelijke, commerciële, politieke en bestuurlijke functies – vooral op lokaal niveau. Onze netwerken en dienstverlening zijn complementair aan elkaar en dat biedt meerwaarde voor cliënten.

Ook Lennart verheugt zich op de samenwerking:

Public Matters is een toonaangevend adviesbureau met een uitstekende staat van dienst en een mooi producten- en dienstenpakket. Ik werk graag op het snijvlak van bedrijfsleven, overheid, media, politiek en bestuur en Public Matters biedt mij de mogelijkheid om dat samen met een team bevlogen professionals te doen.

Harpe gaat zich met name richten op de lokale en regionale overheden.

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.