Nieuws

Drie nieuwe collega’s versterken Team Public Matters

30-10-2020

Onlangs zijn er drie nieuwe collega’s van start gegaan bij Public Matters – Siri de Vrijer, Eef Brands en Anita Schmale. Siri en Eef starten als Junior adviseur en Anita als Adviseur.

Siri heeft eerder als strategisch adviseur bij adviesbureau &MAES gewerkt en is voorzitter van het alumnibestuur van Stichting de Nationale DenkTank. Ze heeft een gecombineerde masteropleiding in Europese Geschiedenis gevolgd aan de Universiteit van Leiden, Paris-Sorbonne & Oxford. Vanwege haar affiniteit met technologische ontwikkelingen en innovatie heeft Siri een focus op de platformeconomie.

Eef heeft public affairs ervaring opgedaan bij de Consumentenbond. Daarnaast is ze een jaar fulltime vice-voorzitter geweest van studentenunie VIDIUS in Utrecht. Hier heeft ze ook haar masteropleiding Geschiedenis van Politiek en Maatschappij afgerond. Bij Public Matters zal zij cliënten in diverse sectoren ondersteunen, met een focus op infrastructuur en mobiliteit.

Anita heeft bij het Nederlands Debat Instituut veel ervaring opgedaan in strategische communicatie en het adviseren over belangrijke bijeenkomsten met stakeholders. Daarnaast is ze voorzitter van poppodium De Helling. Zij heeft een achtergrond in American Studies en haalde haar masterdiploma aan de Universiteit Utrecht. Ze is een echte generalist en zet haar brede kennis bij Public Matters in om diverse cliënten te adviseren en verder te brengen.

Middenin een druk verkiezingsjaar zijn we erg blij met deze versterking en wensen we Siri, Eef en Anita veel succes toe!

Foto door fauxels via Pexels

Welkom Siri, Eef en Anita!

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.