Nieuws

Public Matters wint FD Gazellen ondernemersprijs!

20-10-2022

Public Matters is gekozen tot FD Gazelle! De FD Gazellen Awards zijn een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland en worden dit jaar door het Financieel Dagblad voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, met een winstgevend afgesloten laatste jaar.

De groei van Public Matters is vooral te danken aan ons fantastische Team. Vanuit onze kantoren in Den Haag en Brussel werken onze 32 deskundige en resultaatgerichte collega’s hard om het verschil te maken voor onze cliënten, op het gebied van beleidsbeïnvloeding en strategische communicatie.

Daarnaast heeft onze groei te maken met andere factoren. Organisaties lijken zich er meer dan ooit van bewust dat effectief communiceren met overheden en andere stakeholders van groot belang is – wat tijdens de coronacrisis nog duidelijker werd. Ook spelen overheden vaak een sturende rol bij verschillende maatschappelijke vraagstukken zoals de energietransitie en digitalisering – waarmee belangenbehartiging richting overheden voor veel organisaties prioriteit is. Omdat hier specifieke expertise voor nodig is wordt Public Matters vaak gevraagd om hierbij te ondersteunen.

‘Dit is natuurlijk een hele mooie blijk van waardering. Het is onze ambitie om de groei van de afgelopen jaren door te zetten door de lat nog hoger te leggen. Hierbij spelen ook de verdere ontwikkeling van ons Team en ons kantoor in Brussel een belangrijke rol’, aldus Bas Batelaan (Managing Partner).

''De groei van Public Matters is vooral te danken aan ons fantastische Team.''

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.