Nieuws

Public Matters verwelkomt vijf nieuwe collega’s.

Public Matters groeit door

17-09-2021

Public Matters heeft weer een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Frank Zwarthoed en Fieke Creijghton zijn beiden begonnen als Junior Adviseur en Katja Salzer Levi, Chris Brugman en Judith ter Kuile zullen het komende half jaar Public Matters versterken als Trainee. Daarnaast groeit Public Matters nog steeds door. Wij zoeken op dit moment een Junior Adviseur en een Senior Adviseur.

Over Frank en Fieke

Frank heeft zich gedurende zijn studie en loopbaan gericht op zowel de journalistiek als de politiek. Zo behaalde hij zijn masterdiploma Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden en was hij onder meer adviseur van verschillende Kamerleden en campagnecoördinator bij de landelijke VVD. Bij Public Matters zal Frank cliënten op tal van sectoren ondersteunen, met een focus op de techsector.

Fieke behaalde haar masterdiploma International Management/CEMS aan de Erasmus Universiteit en heeft daarnaast onder andere gewerkt als Student Consultant bij de European Space Agency en als Trainee bij VNO-NCW/MKB-Nederland in Brussel. Door haar ervaring in Brussel zal Fieke met name cliënten met activiteiten op Europees niveau ondersteunen.

Over Katja, Chris en Judith

Katja heeft Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam en een minor Political Science aan Grenoble Institute of Political Studies behaald. Daarnaast heeft zij eerder stage gelopen bij ABN AMRO Mees Pierson en volgt zij de master Political Science aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Bij Public Matters zal Katja zich de komende tijd vooral bezig houden met de techsector en het Public Matters initiatief ‘’Tech Tegen Corona’’.

Chris volgt de master Public Management and Leadership aan de Universiteit Leiden. Daarnaast heeft hij een bachelor Political Science en minor Peace and Conflict Studies aan de Vrije Universiteit van Amsterdam behaald. Ook heeft Chris stage gelopen bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en sport als beleidsmedewerker. Chris zal zich vooral bezighouden met het ondersteunen van verschillende cliënten binnen het domein van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Judith heeft een bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen en een minor International Politics and Economics aan Mexico Autonomous Institute of Technology (ITAM) gevolgd. Judith doet een master Strategic Management aan de Erasmus Universiteit en heeft daarnaast gewerkt als Student Consultant bij Forward Incubator. Bij Public Matters ondersteunt Judith voornamelijk cliënten op het gebied van energie en klimaat.

Wij zijn erg blij met deze nieuwe collega’s en wensen hen het allerbeste in hun nieuwe functies!

Foto door fauxels via Pexels

''Wij zijn erg blij met deze nieuwe collega's en wensen hen het allerbeste in hun nieuwe functies!''

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.