Nieuws

Masterclass ‘effectief lobbyplannen maken’

18-08-2017

Op donderdag 28 september organiseert het Centre for Professional Learning van de Universiteit Leiden de Masterclass ‘effectief lobbyplannen maken’.

Als Public Affairs professional is het belangrijk om het uiteindelijke doel goed voor ogen te hebben. Vanuit dat beoogde doel is het mogelijk om gefocust en planmatig te werk te gaan. Het opstellen van een goed plan blijkt in de praktijk echter vaak geen eenvoudige opgave. Waaruit bestaat een lobbyplan en wat maakt het effectief? Daarover gaat deze masterclass.

Peter van Keulen, zelf ervaren lobbyist, gaat in op alle ins en outs van het maken van een goed, gedragen maar vooral ook effectief lobbyplan. Hij vertelt hoe een lobbyplan opgesteld kan worden en waaraan dit lobbyplan moet voldoen. In een kleine groep van maximaal 9 deelnemers, wordt tijdens de masterclass geoefend aan de hand van een reële casus. Vervolgens wordt de mogelijkheid geboden dit geheel naar de eigen praktijk te vertalen, zodat men aan het einde van de dag alle ingrediënten heeft voor een lobbyplan dat werkt!

Voor meer informatie over de Masterclass en inschrijving, zie: http://professionallearning.nl/nl/opleidingen/masterclass-effectief-lobbyplannen-maken

Voor algemene vragen over de masterclass kunt u contact opnemen met het Centre for Professional Learning (CPL) op telefoonnummer 070 800 9504. Met specifieke vragen over de inhoud van de masterclass kunt u contact opnemen met drs. Annemiek van der Weel, programmaleider namens het CPL

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.