Nieuws

Weer nieuwe talenten naar Public Matters

13-09-2019

Bij de start van het nieuwe politieke jaar zijn er vier nieuwe talenten gestart bij Public Matters. Martijn Padberg versterkt het team als Junior adviseur enSilke Hermans,Rik EdelenboschenErdem Kerem Tiraszijn recentelijk gestart als Trainees.

Martijn Padberg

Martijn zal zich voornamelijk richten op ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, landbouw en vastgoed. Eerder heeft hij al ervaring met public affairs opgedaan tijdens een stage. Hij heeft zijn master afgerond aan de Universiteit Leiden, waar hij Internationale Betrekkingen heeft gestudeerd. Zijn bachelor Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie heeft hij afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Silke, Rik en Erdem

Silke studeert Politicologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar zij naast haar studie ook actief is binnen haar studievereniging. Vorig jaar heeft zij een half jaar in Canada gestudeerd. In haar vrije tijd is Silke veel bezig met muziek, zij speelt gitaar en bezoekt graag concerten.

Erdem studeert zowel Rechtsgeleerdheid als Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie is hij gefascineerd geraakt door de verwevenheid van politiek en bestuur binnen het domein van de public affairs. In zijn vrije tijd leest Erdem graag boeken over geopolitieke kwesties en politieke filosofie en ook historische romans. Ook is hij vaak in de keuken te vinden, waar hij zich vooral richt tot de Levantijnse keuken.

Rik studeert Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Leiden. Naast zijn studie is hij actief binnen studentenroeivereniging K.S.R.V. Njord. Ook heeft Rik zich voor zijn studievereniging de SPIL ingezet, in de Commissie Buitenland.

Start van het politieke jaar

Met in Nederland onder andere Prinsjesdag voor de deur en in Brussel een nieuwe Europese Commissie, gaat het politieke jaar weer flink van start. Ook daarom zijn wij erg blij met de versterking van ons team en wensen wij Martijn, Silke, Rik en Erdem heel veel succes.

Foto door fauxels via Pexels

Met in Nederland onder andere Prinsjesdag voor de deur en in Brussel een nieuwe Europese Commissie, gaat het politieke jaar weer flink van start.

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.