Nieuws

Public Matters verwelkomt nieuwe Trainees

16-02-2024

Sinds deze maand hebben drie nieuwe Trainees het Team versterkt voor de komende zes maanden, namelijk Adriane Schultz, Nienke Bakker en Sterre Dieteren. Wij zijn hier uiteraard erg blij mee en wensen hen veel succes!

Over Adriane
Adriane heeft een bachelor International Relations and International Organisations van de Rijksuniversiteit Groningen en is nu bezig met het afronden van een double-degree master in European Governance aan de Universiteit van Utrecht. Ze zal de komende maanden bij Public Matters focussen op het ondersteunen van cliënten op het gebied van onder andere de Europese Unie en digitalisering.

Over Nienke
Nienke heeft een bachelor in Communication & Media van de Erasmus Universiteit en een master in Crisis and Security Management: War and Peace Studies aan de Universiteit Leiden. Bij Public Matters zal Nienke de komende periode de nadruk leggen op het ondersteunen van cliënten op het gebied van strategische communicatie en mediarelaties, maar ook op onderwerpen als circulaire economie.

Over Sterre
Sterre heeft een bachelor Politicologie van de Universiteit Leiden en volgt momenteel een master Nederlandse Politiek aan dezelfde universiteit. Bij Public Matters zal Sterre met name cliënten ondersteunen op het gebied van de gezondheidszorg.

"Wij zijn hier uiteraard erg blij mee en wensen hen veel succes!"

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.