Nieuws

Public Matters heet nieuwe Trainees welkom

14-09-2022

Sinds deze maand versterken weer drie nieuwe Trainees het Team voor de komende zes maanden, namelijk Rosan Speek, Ruth Boereboom en Jean-Christophe Abrahams. Wij zijn hier uiteraard erg blij mee en wensen hen veel succes!

Over Ruth, Rosan en Jean-Christophe

Ruth heeft een bachelor in Management of International Social Challenges en een minor in International Relations & Human Rights Law aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze volgt nu een master International Public Management & Public Policy aan dezelfde universiteit. Ruth was voorzitter bij vrijwilligersorganisatie WelnU Rotterdam en studeerde het afgelopen half jaar Spaans in Barcelona. Bij Public Matters zal Ruth zich voornamelijk richten op het ondersteunen van cliënten op het gebied van energie en klimaat.

Rosan voltooide een bachelor International Relations and International Organisations met een minor American Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook werkte ze een kleine twee jaar als vrijwilliger bij Humanitas, eerst als taalcoach bij Taalcafé waarna ze participatieworkshops gaf. Bij Public Matters zal Rosan zich vooral richten op het ondersteunen van cliënten in de sectoren vastgoed, toerisme en transport.

Jean-Christophe heeft een bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap en een master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Eerder liep hij stage bij de Sociaal-Economische Raad (SER) op de afdeling Bestuurszaken waar hij zich bezighield met medezeggenschap en governance codes. Bij Public Matters zal Jean-Christophe zich voornamelijk bezighouden met het ondersteunen van cliënten op het gebied van tech en zorg.

"Wij zijn hier uiteraard erg blij mee en wensen hen veel succes!"

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.