Nieuws

Public Matters verwelkomt nieuwe collega’s en lichting trainees

24-03-2021

Public Matters blijft groeien

In het eerste kwartaal van 2021 heeft Public Matters diverse nieuwe collega’s verwelkomd. Zo zijn Evi Sonnemans en Mike de Wit zijn gestart als Junior Adviseur en versterkt Nathalie Schouten het bureau als HR Adviseur. Daarnaast versterken Sieme Gewald, Minne Kransen en Tessel Schouwink Public Matters het komende half jaar als Trainee.

Over Evi, Mike en Nathalie

Evi Sonnemans heeft zich gedurende haar studie en loopbaan gericht op de landelijke en internationale politiek en in diverse functies ervaring opgedaan binnen het vakgebied van public affairs. Zij behaalde haar masterdiploma Internationale Betrekkingen: Europese Studies aan de Universiteit Leiden. Bij Public Matters zal zij cliënten in diverse sectoren ondersteunen, met een focus op de zorgsector.

Mike de Wit heeft een brede academische achtergrond en behaalde zijn masterdiploma Public Administration: Economics & Governance aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie was hij actief in onder andere de medezeggenschap en heeft hij bij Public Matters als Trainee ervaring opgedaan in de belangenbehartiging. Bij Public Matters zal hij in een breed scala aan sectoren diverse cliënten ondersteunen.

Nathalie Schouten zal het team versterken als HR Adviseur, om zich onder andere bezig te houden de organisatieontwikkeling en de ontplooiing van onze medewerkers. Nathalie heeft veel ervaring opgedaan in de HR en werkt sinds 2012 als adviseur voor diverse organisaties.

Over Sieme, Minne en Tessel

Sieme Gewald heeft een bachelor Politicologie en minor Conflict Studies gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Ook was zij bestuurslid bij de United Nations Students Conference Amsterdam (UNISCA) en actief als student consultant bij SOLVE Consulting. Bij Public Matters zal Sieme zich vooral bezig houden met de ondersteuning van cliënten op het gebied van energie en klimaat.

Minne Kransen heeft een bachelor Internationale Betrekkingen & Internationale Organisatie en een minor Politiek & Bestuur aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd. Daarnaast heeft zij een buitenland minor gevolgd in Yogyakarta, Indonesië. Minne ondersteunt Public Matters voornamelijk in de techsector, ontwikkelingen in Brussel en het Public Matters initiatief ‘’Tech Tegen Corona’’.

Tessel Schouwink volgt momenteel de masters Political Communication en Tekst & Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft zij tijdens haar bachelor Nederlands een minor Journalistiek gevolgd. Ook was zij Junior Beleidsmedewerker bij ‘’Tech Tegen Corona’’, een mede-initiatief van Public Matters. Tessel zal zich vooral bezig houden met het ondersteunen van diverse cliënten binnen het BZK-domein.

Uiteraard zijn we erg blij met deze versterkingen en we wensen de nieuwe collega’s veel succes in hun nieuwe functies!

Tenslotte is Public Matters nog niet uitgegroeid. Wij zoeken op dit moment een Adviseur en een Senior Adviseur.

Foto door Pixabay via Pexels

Uiteraard zijn we erg blij met deze versterkingen en we wensen de nieuwe collega’s veel succes in hun nieuwe functies!

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.