Nieuws

Public Matters groeit door

12-01-2021

Vier nieuwe collega’s en verschillende promoties

Ook in 2021 zet Public Matters in op groei van het bureau. Om dit te realiseren zijn recent vier nieuwe Junioren aangetrokken: Machteld van Weede, Teeuwes Middelbrink, Mitchell van Bekkum en Marnix Kleinjan. Daarnaast zijn er enkele interne promoties. Zo maakte Lieuwe Burger onlangs de stap naar Adviseur en zijn Tom Kunzler en Nick Spier recent Senior adviseur geworden.

Over de nieuwe collega’s

Machteld werkte als communicatieadviseur bij branchevereniging FNLI en adviesbureau BMC. Ze studeerde geschiedenis in Utrecht en liep diverse stages, waaronder bij VNG, Raadslid.Nu en VGS (beroepsvereniging voor gemeentesecretarissen). Als Junior adviseur ondersteunt en adviseert Machteld diverse cliënten in verschillende sectoren.

Teeuwes deed public affairs ervaring op bij ENGIE en bij een adviesbureau, en is actief lid van de Jonge Democraten. Hij is betrokken bij JongRES, waar hij zich bezig houdt met de regionale uitwerking van het Klimaatakkoord. Teeuwes studeerde Bestuurskunde in Rotterdam en houdt zich bij Public Matters voornamelijk bezig met cliënten in de financiële en juridische sector.

Mitchell deed eerder ervaring op met PA & communicatie bij een internationaal adviesbureau en werkte in de financiële sector. Hij is lokaal actief voor D66 en studeerde Europese Studies (Ba) en European Policy (Ma) aan de UvA. Bij Public Matters adviseert hij cliënten in verschillende sectoren, waarbij zijn focus ligt op de zorgsector.

Marnix was voor zijn overstap naar Public Matters adviseur Europese Zaken bij Detailhandel Nederland. Vanwege zijn kennis van Europese beleidsdossiers adviseert hij bij Public Matters voornamelijk cliënten over zaken als digitale diensten, mededinging en internationale handel & belastingen. Marnix liep onder andere stage op de public affairs afdeling van Heineken Nederland, bij Clingendael en de Nederlandse ambassade in Parijs. Hij studeerde Politicologie (Msc) aan de UvA en Leiden University College The Hague (Ba).

Wij wensen de nieuwe collega’s veel succes toe in hun nieuwe functie.

Welkom Machteld, Teeuwes, Mitchell en Marnix!

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.