Podcast

Podcast ‘In de Lobby’ (Afl. 9): Lobby ontwikkelingen & trends in Washington DC

Met Doug Pinkham (President van de Public Affairs Council)

01-11-2021

Vanuit Washington DC gaat Doug Pinkham (President van de Public Affairs Council – PAC) in aflevering 9 van ‘In de Lobby’ met Peter van Keulen in gesprek. Al 25 jaar is Doug belangenbehartiger van public affairs professionals in Washington DC. De Public Affairs Council is de grootste organisatie ter wereld in zijn soort. In de lobby spreekt Doug over het werk van de PAC. Voorts vertelt hij over de regulering van lobbyen in Washington al sinds 1946 en wat we daar in Nederland van kunnen leren. Tevens deelt hij trends en ontwikkelingen – in Washington en daarbuiten. Tot slot spreekt hij over het reputatie-onderzoek dat de PAC jaarlijks uitvoert en hoe daarin met name de tech en farmaceutische industrie scoren.

Lees hierover meer op de website van de Public Affairs Council over onderzoeken, opleidingen en publicaties op het gebied van public affairs: www.pac.org.

Foto door Thuan Vo via Pexels

''In de lobby spreekt Doug onder meer over het werk van de Public Affairs Council (PAC), de grootste organisatie ter wereld in zijn soort''

Peter van Keulen

Senior Partner / Oprichter

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.