Nieuws

Marloes Telgenhof versterkt Public Matters Team als Senior Director

28-06-2022

Op 1 juli 2022 start Marloes Telgenhof als Senior Director bij Public Matters. Met haar uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid – op verschillende beleidsniveaus (Brussel, Den Haag, provincies en gemeenten) – is Marloes een zeer welkome versterking voor het Public Matters Team.

Marloes was onder andere werkzaam bij de Vereniging FME, de werkgeversorganisatie voor de technologische industrie, waar zij zich als programmamanager heeft ingezet voor de energietransitie in de maritieme sector op en rondom de Waddenzee. Daarnaast droeg ze via de Digital Innovation Hub in Noord-Nederland bij aan de digitalisering van de (maak)industrie.

Van 2001 tot 2011 had ze diverse posities bij de Rijksoverheid, onder andere bij de Permanente Vertegenwoordiging in Brussel, waar zij zich richtte op onderzoeks- en innovatiebeleid. Daarna was ze verantwoordelijk voor European Affairs en lobby bij Fokker Technologies, Damen Shipyards en brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT). Ook was ze jaren werkzaam als senior bestuursadviseur in de gemeente ’s-Hertogenbosch.


Innovatie is de rode draad in haar carrière: “Vernieuwing in de breedste zin van het woord in de immer veranderende wisselwerking tussen markt en overheid – en vooral de rol van innovatie in het oplossen van de hedendaagse uitdagingen in vele sectoren – is iets wat mijn hart sneller doet kloppen. Hierbij hebben bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties elkaar hard nodig. Op dat snijvlak opereer ik het beste: verbinden, uitdagen, vernieuwen en samen voortuitgang boeken.”

Welkom bij Public Matters Marloes! Wij wensen je veel succes!

"Welkom bij Public Matters Marloes! Wij wensen je veel succes!"

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.