Nieuws

Komst vijf nieuwe collega’s bevestigt groeiambities Public Matters

24-02-2020

De afgelopen weken zijn er vijf nieuwe collega’s van start gegaan bij Public Matters;Hilde KlapwijkenLieuwe Burger zijn gestart als Junior adviseur, enRosa Juffer,Stijn FijnemanenTess de Witals Trainee.

Over Hilde en Lieuwe

Hilde heeft in verschillende functies ervaring opgedaan in de Europese, landelijke en lokale politiek, en heeft zij kennis opgedaan bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Door deze uiteenlopende ervaringen weet zij politieke processen snel te doorgronden, waardoor ze haar cliënten op ieder niveau goed kan adviseren. Haar masterdiploma Bestuurskunde heeft zij behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Bij Public Matters zal zij cliënten in diverse sectoren ondersteunen, met een focus op de zorgsector.

Lieuwe heeft voor hij bij Public Matters startte binnen verschillende functies public affairs ervaring opgedaan, zowel op nationaal als Europees niveau. Hij haalde zijn masterdiploma International Management & Public Policy aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Tijdens zijn studie heeft hij meerdere semesters in het buitenland gestudeerd. Door de combinatie van politieke en communicatie expertise kan Lieuwe cliënten met complexe public affairs vraagstukken ondersteunen.

Over Rosa, Stijn en Tess

Rosa volgt momenteel de master Political Economy aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij zich heeft gespecialiseerd in geopolitieke ontwikkelingen en energieveiligheid. Tijdens haar bachelor Internationale Betrekkingen aan de Amsterdam University College heeft zij ook een minor politieke communicatie gevolgd, en een semester aan de San Francisco State University gestudeerd.

Stijn studeert European Studies aan de Universiteit van Maastricht. Eerder heeft hij een semester aan de Universiteit van Macau in China gestudeerd. Tijdens zijn traineeship schrijft hij zijn scriptie over agenda-setting in het gemeenschappelijk defensie- en veiligheidsbeleid van de Europese Unie.

Tess studeert Bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden. Tijdens haar studie heeft zij onder andere de minor Security, Safety and Justice afgerond. Zij heeft een bestuursjaar bij AIESEC gedaan en is lid bij studentenvereniging L.V.V.S Augustinus.

Promoties

Naast de komst van deze vijf nieuwe collega’s is er meer mooi nieuws. Drie andere collega’s (Kaz de Bruijn,Tom BrouwerenMaaike van Vliet) hebben recent promotie gemaakt – van Junior adviseur naar Adviseur.

Naast komst vijf nieuwe collega's hebben recent drie andere collega's promotie gemaakt.

Public matters

Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.