Public Matters verwelkomt twee nieuwe talenten

28-06-2018
Public affairs en lobby-adviesbureau Public Matters versterkt de gelederen met twee nieuwe junior adviseurs: Tom Brouwer en Maaike van Vliet.
Maaike heeft eerder public affairs ervaring opgedaan bij een adviesbureau in Amsterdam. Hier hield zij zich vooral bezig met onderwerpen in het digitale domein. Ook was zij daar een jaar lang verantwoordelijk voor het Marketing & Communicatie beleid. Naast haar werkzaamheden is Maaike actief in de lokale politiek als bestuurslid.

Tom deed eerder ervaring op bij een PA-bureau in Den Haag en bij de Nederlandse ambassade in de Verenigde Staten. Daarnaast is hij actief als vrijwilliger in Leiden.

Tom en Maaike zullen zich voornamelijk gaan focussen op ondersteuning en advisering van cliënten in de zorgsector. Public Matters is trots dat deze twee ambitieuze junioren zich hebben verbonden aan Public Matters en wenst hen heel veel succes toe in hun nieuwe functie.

'Nu de kloof groeit, moeten lobbyisten harder werken'

03-11-2018 'Jullie zijn graaiers!' 'Maar júllie zijn onbetrouwbaar.' Zeker dit jaar branden politici en zakenmensen elkaar regelmatig af. Dat is goed voor de portemonnee van lobbyisten, zegt oprichter van Public Matters Peter van Keulen (51) vandaag in het Financieele Dagblad. 'Maar voor het debat is het slecht.'
Verder lezen »

Siem en Laura versterken team Public Matters

01-11-2018 Siem Pelgrom en Laura Vermeulen versterken het team van public affairs en lobby adviesbureau Public Matters. Vanwege verdere groei zocht Public Matters twee stevige junior adviseurs met eerdere ervaring binnen het vakgebied. Met Siem en Laura heeft Public Matters twee talentvolle aanwinsten gevonden die een actieve bijdrage gaan leveren aan de verdere innovatie, groei en excellentie van het bureau. 
Verder lezen »

Succesvolle management buy-in Public Matters

18-10-2018 Nieuw partnership public affairs en lobbyadviesbureau gaat voor excellentie, innovatie en groei
Verder lezen »

Public Matters crash course Public Affairs op 28 november

16-10-2018 Wilt u inzicht krijgen in Haagse besluitvormingsprocessen en procedures of de impact van uw belangenbehartiging verhogen? Zoekt u naar intervisie met andere belangenbehartigers en ontvangt u graag feedback op uw beïnvloedingsvaardigheden? Of wilt u concrete handvatten verkrijgen om een effectieve stakeholderstrategie te ontwikkelen? 
Verder lezen »