Public Matters verwelkomt twee nieuwe talenten

28-06-2018
Public affairs en lobby-adviesbureau Public Matters versterkt de gelederen met twee nieuwe junior adviseurs: Tom Brouwer en Maaike van Vliet.
Maaike heeft eerder public affairs ervaring opgedaan bij een adviesbureau in Amsterdam. Hier hield zij zich vooral bezig met onderwerpen in het digitale domein. Ook was zij daar een jaar lang verantwoordelijk voor het Marketing & Communicatie beleid. Naast haar werkzaamheden is Maaike actief in de lokale politiek als bestuurslid.

Tom deed eerder ervaring op bij een PA-bureau in Den Haag en bij de Nederlandse ambassade in de Verenigde Staten. Daarnaast is hij actief als vrijwilliger in Leiden.

Tom en Maaike zullen zich voornamelijk gaan focussen op ondersteuning en advisering van cliënten in de zorgsector. Public Matters is trots dat deze twee ambitieuze junioren zich hebben verbonden aan Public Matters en wenst hen heel veel succes toe in hun nieuwe functie.

Prinsjesdag 2018 - Vaarkaart Rijksbegrotingscyclus

18-09-2018 De derde dinsdag van september markeert jaarlijks een politiek hoogtepunt: Prinsjesdag. Een dag vol tradities, rituelen en symboliek. De gouden koets, de troonrede, driewerf hoera, de hoedjesparade en natuurlijk ‘het koffertje’ met daarin de Rijksbegroting. Kortom, de start van een nieuw parlementair jaar.
Verder lezen »

Twee nieuwe trainees van start bij Public Matters

03-09-2018 Met de start van het nieuwe politieke jaar starten er twee nieuwe trainees bij public affairs en lobbyadviesbureau Public Matters: Menno Verbeek (23) en Tessa Lansbergen (24).
Verder lezen »

​Amerikaanse lobbyclubs mogen identiteit donateurs beschermen

18-07-2018 Amerikaanse belangenverenigingen zoals de wapenlobby NRA hoeven de belastingdienst niet meer te vertellen wie hun grote geldschieters zijn. Het ministerie van Financiën zegt privégegevens van donateurs te willen beschermen, critici vrezen voor de invloed van zogeheten 'dark money' - invloedrijke donaties met een onbekende herkomst.
Verder lezen »

Public Matters verwelkomt twee nieuwe talenten

28-06-2018 Public affairs en lobby-adviesbureau Public Matters versterkt de gelederen met twee nieuwe junior adviseurs: Tom Brouwer en Maaike van Vliet.
Verder lezen »